Medicul timişorean care şi-a bătut băiatul de l-a băgat în spital a fost reţinut

radu blagoe

Medicul timişorean Radu Blagoe, chirurg la Spitalul CFR, a fost reţinut, marţi seara, pentru 24 de ore în arestul IPJ Timiş. Potrivit Biroului de presă al Poliţiei timişene, el este cercetat pentru loviri şi alte violenţe, raportat la violenţa în familie.

Conform sursei, anchetatorii au schimbat încadrarea juridică iniţială a faptei, cea de rele tratamente aplicate minorului.

Vă reamintim că, în 30 octombrie 2017, bătăușul în halat alb Radu Blagoe a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Pe românește spus, doctorul și-a călcat fosta iubită în picioare.

Mai mult, și-a băgat și doi amici în belea, Claudiu Andrei și Constantin Ciubotaru fiind condamnați, în același dosar, pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, cei doi jurând strâmb în fața instanței și declarând că dom’ doctor nu și-a atins nici cu o floare partenera de viață. Minciunile ordinare ale trioului n-au avut succes în fața judecătorilor, astfel că Radu Blagoe și acoliții săi au fost condamnați definitiv.

Doar că medicul timișorean n-a învățat nimic din acest episod, iar de data asta victimă i-a căzut propriul copil, în vârstă de 13 ani, care, în urma despărțirii dintre părinții săi, Radu Blagoe și Carolina Fodor, a fost încredințat de instanță tatălui.

Puștiul mai fusese amenințat și în trecutul apropiat de doctorul Blagoe cu înmuiatul spinării”, în cazul în care va lua note mici la școală, iar acum bărbatul în vârstă de 62 de ani a transpus amenințările în fapte.

Întreaga poveste o aflaţi accesând acest link!

Așadar, expertul în loviri al Spitalului Clinic CFR Timișoara a ieșit, din nou, la rampă, iar acest nou episod l-ar putea trimite cu adevărat după gratii pe doctorul Radu Blagoe. Nu de alta, dar medicul timișorean și-a bătut copilul în interiorul termenului de încercare de patru ani stabilit de instanța care l-a condamnat la un și jumătate de închisoare cu suspendare pentru fapta anterioară, vătămarea corporală a mamei băiatului, doamna Carolina Fodor. Ca atare, dacă în urma unui proces penal, Radu Blagoe va fi găsit vinovat de instanța de judecată, el va intra, automat, în pușcărie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Medicul timişorean care şi-a bătut băiatul de l-a băgat în spital a fost reţinut

  1. @Paul
    Asta e chirurgul pulii, sa nu crezi ca e ceva indispensabil! E un mic gunoi penal, care se crede invincibil. Nu a invatat din prima pedeapsa si probabil nici din a 2-a. Dar dupa ce va intra la „mititica” va avea mult timp de gandire. Orice om este de inlocuit, chiar si chirurgii fututi in creier!

  2. In toate domeniile sunt,,descreierați”de tipul acesta.
    Rezolvarea ar fi, doar testarea anuală ,analize si test psihologic!!!
    Exact ca mecanicii de pe locomotivă, șoferii profesioniști, purtătorii de pistol sau vânătorii.

Lasă un răspuns