Medicina, din nou argint în Superliga de şah

Medicina Timisoara sah 2

Două medalii de argint a obţinut CS Studenţesc Medicina în Superliga de şah, performanţă întocmai cu cea de anul trecut, când clubul condus de Ioan Mărăşescu a fost depăşit în ambele ierarhii tot de Politehnica Iaşi.

În weekend, la Mamaia, echipa masculină a Medicinii a câştigat derby-ul cu marea rivală din Copou, scor 4-2, însă nu a putut recupera până la final cele două puncte pierdute în duelul cu CSM Baia Mare, înclinându-se şi în faţa unei alte reprezentante a oraşului de pe Bega, CSU Universitatea de Vest, a patra clasată în clasamentul final.

„Am avut echipa cea mai bună, dar nu am fost în formă”, ne-a precizat Ioan Mărăşescu.

CS Studenţescu Medicina a evoluat în alcătuirea Yuriy Kuzubov, Vladimir Baklan, Dorian Rogozenco, Mihail Marin, Marius Manolache, Teodor Anton, Alexandru-Bogdan Banzea, Ioan Mărăşescu.

La feminin, diferenţa s-a făcut în derby-ul cu Politehnica Iaşi, partidă programată în runda întâi şi câştigată de moldovence cu 3-1. Ulterior, cele două echipe au câştigat meciurile rămase de disputat.

Elena-Luminiţa Cosma, Mihaela Sandu, Angela Dragomirescu şi Mălina-Andreea Aciu au făcut parte din lotul feminin al clubului timişorean.

„Aceste rezultate le repetă pe cele de anul trecut, medalii de argint. Nu ar trebui să ne obişnuim însă cu statutul de vicecampioni”, ne-a mai spus Ioan Mărăşescu.

Cele două medalii de argint obţinute de CS Studenţesc Medicina vin în cel de-al 55-lea an de existenţă al clubului de pe Bega.

În altă ordine de idei, puternicul concurs Memorialul „Pius Brânzeu” se va desfăşura în perioada 29-30 noiembrie.

Medicina Timisoara sah 1


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns