Medic din Timişoara: „Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește, li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente…!”

Medic din Timișoara: "Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră... Mai pe românește, li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente...!"

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Județean Timișoara avertizează asupra faptului tot mai mulți tineri ajung în stare gravă în unități sanitare din cauza infecției cu noul coronavirus.

„Ieri o doamnă tânără cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puțin ca să își strângă copilul în brațe. Ar trebui să știți și asta când veți ajunge în terapie intensivă, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră! Cred că cu toții ați auzit măcar odată vorba aia: Se putea și mai rău! Mare adevăr! Zilnic, avem record, după record! Mor sute de pacienți în fiecare zi, au murit mii și din păcate, pacienții aflați in terapie intensiva sunt din ce în ce mai tineri”, a spus medicul.

Amin Zahra le spune celor care caută tot felul de vinovați pentru situația în care se află România, că sunt niște egoiști.

„Cu siguranță în acest timp ați auzit și de vorba: “Așa și, nu sunt eu, nu e cineva drag mie!” Ei bine, toți cei care gândiți așa sunteți niște egoiști și dați dovadă de multă ignoranță!

Singurul lucru pe care-l faceți, este să căutați vinovați pentru rahatul în care ne aflăm! Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente și cel mai probabil nu în România!

Și atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazați de aveți încredere asta că veți trece ușor prin boală și nu o să ajungeți în spital așteptând un loc? La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei a căror sfaturi le ascultați! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiți sau muriți. Aceiași vorbă o au și ei… Ca cea a politicienilor, cea pe românește… Mai sus menționată! Și-au dorit să iasă in evidentă și au reușit, dovada, sutele de pacienți din unitățile de primiți urgențe”, a spus medicul.

CITEŞTE ŞI: În sfârşit! Mii de flacoane de Remdesivir, distribuite în aproape 100 de spitale din România

În final, Amin Zahra a vorbit despre tragediile cu care se confruntă la secția de terapie intensivă.

„Sunt întrebat adeseori de aparținătorii dacă se mai poate face ceva?! Sunt dispuși să cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat în terapie intensivă cu afectare pulmonară totală! După, de multe ori nu se mai poate face nimic! Soluția există! Nu vă costă nimic, este gratuită”, a precizat medicul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Medic din Timişoara: „Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește, li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente…!”

Lasă un răspuns