Medic cercetat disciplinar, după ce a pus pe Facebook poze cu spitalul inundat de o ploaie

inundatii spital

Un medic din Arad este cercetat disciplinar, după ce a pus pe Facebook poze cu spitalul inundat de o ploaie.  Medicul George Pribac a anunțat tot pe Facebook că este cercetat disciplinar, vorbind despre „regimul de teroare” din spital. În înștiințarea primită, el e acuzat că a utilizat aparatul foto în instituție, fără aprobare. În plus, i se atrage atenția că personalul „are obligația de a apăra cu loialitate prestigiul” spitalului.

Medicul a publicat, la începutul lunii iulie, imagini cu o secție inundată în urma unei ploi torențiale. „An de an cabinetele și laboratoarele care se află în subsolurile Spitalului Municipal sunt inundate, pline de dejecții și urină printre materiale, echipamente, aparatură și calculatoare”, scria el atunci. Acum, doctorul a fost informat că este cercetat disciplinar pentru postarea sa. ”Personalul are obligaţia de a apăra cu loialitate prestigiul SCJU Arad precum şi de a se abţine de la orice act ori fapt care poate produce prejudicii imaginii sau intereselor legale ale acestuia”, se arată în documentul primit de George Pribac.

George Pribac a postat pe Facebook documentul primit de la conducerea SCJU, prin care este convocat la audiere.

adresa

 

Medicul a mai precizat că a contactat o casă de avocatură şi va da în judecată spitalul, proces prin care va cere şi modificarea regulamentului, ”pentru că acesta trebuie să respecte Constituţia şi legile ţării”. Cercetarea disciplinară a fost declanșată în urma unui referat emis de către managerul interimar al unităţii, Florina Ionescu.

libertatea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns