Meciuri fără spectatori la sala „Constantin Jude”

Baschet SCM Timisoara 2

Baschet SCM Timişoara a anunţat astăzi că partidele de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti (18 martie, ora 17,30) şi U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (21 martie), din faza Top 6 a Ligii Naţionale, se vor disputa cu tribuna goală, ca măsură de siguranţă împotriva răspândirii coronavirusului.

Până la ridicarea deciziei luate de Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet, la meciuri va fi permisă prezenţa a cel mult 21 de jucători, antrenori, oficiali din cadrul fiecărei structuri sportive, pe bază de tabel nominal semnat de reprezentanţii oficiali ai structurilor sportive.

În săli mai poate intra personalul strict necesar pentru funcţionarea instalaţiilor şi organizarea jocului, pe bază de tabel nominal şi legitimaţie de joc.

Conform noilor reglementări, accesul jurnaliştilor va fi permis în baza unui tabel nominal întocmit de structura sportivă organizatoare.

De asemenea, vor asista la meciuri cel mult doi reprezentanţi ai Federaţiei Române de Baschet, precum şi trei arbitri, un comisar FRB şi şapte persoane desemnate să asigure buna desfăşurare a jocului la masa oficială (scorer, cronometror etc).

Măsura de prevenţie luată la nivel naţional expiră la data de 31 martie, putând fi însă prelungită dacă situaţia va impune acest lucru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns