Meci de foc: SCM Politehnica Timișoara – Minaur Baia Mare, sâmbătă, la sala Constantin Jude

Meci de foc: SCM Politehnica Timișoara - Minaur Baia Mare, sâmbătă, la sala Constantin Jude

Etapa a IX-a a Ligii Naționale de handbal programează la Timișoara partida dintre SCM Politehnica și Minaur Baia Mare. Jocul se va disputa sâmbătă, 29 octombrie, la ora 18.00, la sala Constantin Jude.

Înaintea rundei, Minaur este pe locul al treilea, cu 18 puncte, în vreme ce formația noastră se găsește pe poziția a unsprezecea, cu 9 puncte.

Alb-violeții vin după primul succes extern, 33-30 la Oradea, în vreme ce maramureșenii au fost la un pas de a încurca deținătoarea titlului, Dinamo (31-32, acasă).

„Ne-am detașat la trei victorii de locurile retrogradabile grație succesului de la Oradea. Consider că presiunea psihică nu va mai fi așa de mare, căci e dificil să joci cu o astfel de presiune. Am revenit în repriza a doua, am avut un parțial de 11 goluri, am recuperat de la -5 și ne-am dus la +6. Din această perspectivă, sper să abordăm meciul cu Baia Mare mult mai relaxați psihic și să dăm tot ce avem mai bun”, a spus Horvath Atilla, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

Cele două formații s-au înfruntat într-un joc amical la finalul lunii iulie, la Timișoara, când Minaur s-a impus cu 31-30, răsturnând rezultatul de la pauză, 16-13 pentru echipa noastră.

„Minaur este un adversar dificil, care se bate pentru locurile de Europa, dar băieții noștri sunt în creștere și sper să acumulăm cât mai multe puncte până în decembrie, puncte care să ne dea o liniște pentru returul de campionat”, a precizat Horvath Atilla.

Jucătorii s-au încărcat cu energie miercuri, la meciul de rugby dintre SCM Timișoara și Dinamo. Handbaliștii i-au susținut din tribune pe colegii lor, care au obținut calificarea în finala Cupei României.

CITEȘTE ȘI: Tichete pentru copiii care fac sport de performanță, din ianuarie 2023. Legea a fost adoptată de Parlament. Condiții

„Am fost impresionați cu toții de intensitatea jocului și a contactelor, de dăruire, de atmosferă. Ne bucurăm pentru colegii noștri și vrem să-i felicităm pentru rezultat și calificarea în finală. Sperăm ca în decembrie să-și apere trofeul, să-l păstreze în vitrina clubului”, a conchis Andrei Păiuș, jucător și coordonatorul Centrului de Juniori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *