Maxim Sarmanov, medaliat cu bronz la Campionatul European U15 (galerie foto)

Maxim Sarmanov, medaliat cu bronz la Campionatul European U15 (galerie foto)

Cinci luptători de greco-romane care se antrenează la Vila Heracle din comuna Ghiroda au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Campionatul European rezervat categoriei de vârstă U15.

Iar unul dintre ei a urcat pe podium! Este vorba despre Maxim Sarmanov, component al lotului Republicii Moldova, care a obținut medalia de bronz în cadrul competiției ce s-a desfășurat la Sofia, în Bulgaria.

Stas Musabecov este celălalt sportiv de la CS Heracle aflat în delegația moldoveană, de care responsabil a fost Roman Zgardan, cel care șlefuiește tinerele talente aflate la dispoziția sa în sala din Ghiroda.

La Sofia s-au mai aflat pe saltea colegii lor de club Radu Bedreagă, Alin Muraru și Constantin Lungu, cei trei reprezentând România la acest puternic concurs care a reunit cei mai buni luptători din Europa la categoria de vârstă U15.

Alți opt sportivi de la CS Heracle au luptat pentru clasări fruntașe în weekend-ul recent încheiat.

La Dorog, în Ungaria, s-a desfășurat „Black Diamond Cup”, un grand prix de lupte greco-romane ce s-a adresat juniorilor.

Acolo, Vitalie Eriomenco a obținut medalia de aur, Cornel Rusu pe cea de argint, iar Ionuț Sârbu și Alexei Hahlovschi pe cele de bronz.

Colegii lor Vasile Zabica, Nichita Floarea, Pavel Denisenco și Serghei Sarmanov s-au clasat în afara podiumului de premiere.

Cei opt luptători menționați au fost însoțiți în Ungaria de președintele CS Heracle, Damian Raileanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *