Măsuri prelungite la OCPI

ocpi timis

Măsurile luate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Timiș la jumătatea lunii martie, în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus COVID-19, se prelungesc pe întreaga durată a stării de urgență.

Ca urmare, în următoarele săptămâni publicul nu va avea în continuare acces în incinta OCPI Timiș.

Astfel, primirea sesizărilor, petițiilor și memoriilor se vă face prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau poșta, până la ridicarea restricțiilor impuse de autorități pe durata stării de urgență.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând siteul OCPI Timiș (www.ocpitimis.ro), dar și prin intermediul unui call-center, care vă funcționa de luni până joi, în intervalul orar 8 – 16,30 și vineri, între orele 8- 14. Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

Numerele de telefon și adresele de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Timiș sunt următoarele: pentru Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timișoara, Registratură public, 0735.950.666, 0743.067.541, Registratura autorizați – 0374408145, Registratura notari – 0374.408.140, e-mail: [email protected], [email protected]; pentru Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Lugoj, 0256.329.978, e-mail: [email protected]; pentru Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Făget, 0256.320.862, e-mail:[email protected]; pentru Biroul de Cadastru  și Publicitate Imobiliară Deta, 0256.390.277, 0735.950.665, 0734.408.138, e-mail: [email protected]; pentru Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sânnicolau Mare, 0256.373.634, e-mail: [email protected]


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Măsuri prelungite la OCPI

  1. ,, lucrați ,, de acasa , nu , ca majoritatea bugetarilor , si bineinteles ca salariul il luati complet ca si ceilalti de angajați la stat dar stati calmi vine pentru toți aceștia ziua cînd guvernul vrea sau nu vrea dar va fi obligat să ia măsuri adică sa dea afara de ce simplu pentru ca nu o mai fie bani de aceea se va termina si cu boierie si ziua asta vine repede foarte repede .

    1. Credeti cumva ca ciuda impotriva bugetarilor, inclusiv a angajatilor de la Cadastru, ajuta la ceva?! Activitatea din Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara nu inseamna doar preluarea unor cereri pentru eliberare extras de carte funciara. Ca aceste extrase sa poata fi eliberate, in spate sunt persoanele autorizate in cadastru si notarii, si angajatii Ocpi, care realizeaza toate operatiunile necesare pentru a se ajunge la deschiderea unei carti funciare. Asadar, da, activitatea se realizeaza de acasa, legal (TELEMUNCA), asemeni tuturor altor activitati intermediate de mediul electronic. Si sa nu va imaginati ca activitatea derulata de acasa e mai simpla. Vremea grasului care sta pe cocoasa slabului a cam trecut.Atitudinea „sa moara capra vecinului … ” ne-a tinut in stadiul asta , pe noi ca tara, in loc sa invatam si sa ne adaptam .. Asemenea atitudine inseamna ignoranta.. Nu doar la sapa se munceste .. Consumul psihic al omului este mult mai mare decat consumul fizic .. Dar cititul e perimat, nu ?!

  2. Si baiatul meu din clasa 1 scrie mai corect ca dv, d-na Manuela. Va asigur ca cei de la OCPI chiar lucreaza de acasa. A-ti auzit de inregistrari online???? Am inregistrat cerere pentru extras de carte funciara online, si chiar l-am primit.Deci nu generalizati d-na Manuela. Orice persoana poate inregistra cerere online. Si fiti sigura ca cei de la OCPI chiar au de lucru, sa nu credeti ca „someaza „!!!!

  3. Acum este si mare înghesuială la notariate,se cumpara imobile în draci,tot romanul isi cumpara casa în aceasta perioada,de aceea este si foarte mult de lucru la ocpi,cred ca ar mai trebui angajat si personal,ca sa meargă treaba mai bine,iar în lunile următoare,posibil si in anii următori,înghesuială la achiziții imobiliare sa fie si mai mare,doar sînt exact condițiile care trebuie,vor avea de lucru toți din domeniu,si notarii,si agenții imobiliari,toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.