Maşini furate din Marea Britanie și Italia, confiscate de poliţiştii de frontieră

masini furate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidăș – județul Caraș – Severin și din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Foeni – județul Timiș au depistat, la controlul de frontieră, doi cetățeni români care conduceau două autoturisme semnalate ca fiind căutate de autorităţile din Marea Britanie, respectiv Italia.

În data de 25.06.2019, în jurul orei 14, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră cetățeanul român, L.R., în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism marca Nissan.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.
Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la o persoană necunoscută, contra sumei de 7.000 euro, necunoscând faptul că acesta este căutat în străinătate.

Treiore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Foenis-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră o persoană de sex masculin, P.B., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare din luna aprilie 2019, alertă introdusă de autorităţile din Italia.
Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul din Timișoara, plătind suma de 4.500 de euro, necunoscând faptul că acesta este căutat în străinătate.

Autoturismele în valoare totală de aproximativ 11.500 de euro au fost indisponibilizate, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale. În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns