Maşină electrică de 120.000€, scăpată într-un şanţ pe autostradă şi distrusă în totalitate de un angajat de la tractări

O maşină electrică în valoare de 120.000 de euro a fost distrusă în totalitate, noaptea trecută, după ce a fost scăpată într-un şanţ de pe marginea autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, de un angajat de la tractări, şi a luat foc.

Totul s-a întâmpat, noaptea trecută, la kilometrul 28 al autostrăzii A2, acolo unde angajaţii unei firme de tractări au încercat să mute prototipul electric de pe o platformă pe alta.

Motivul mutării ar fi fost că prima platformă, pe care se afla deja maşina, era neadaptată tipului şi greutăţii autovehiculului transportat.

Astfel, angajaţii de la tractări au oprit platforma pe marginea autostrăzii, pe banda de urgenţă.

În momentul în care au vrut să dea jos maşina electrică de 120.000 de euro, o manevră greşită a făcut ca prototipul să se răstoarne într-un şanţ.
Imediat după a ajuns în şanţ, maşina electrică a luat foc, iar incendiul a fost atât de puternic încât a ars în totalitate.

Potrivit unor surse, prototipul electric în valoare de 120.000€ trebuia să ajungă în Africa de Sud, scrie observator.tv.

1 Comments
CURcuBEU 05/04/2019
ce cacat speriati lumea cu ''atentie'',PLM,mm de libertate de exprimare,vreti sa pupati in PLA dictaturi,vreti cenzura,sa ma pis pe atentionarea voastra !