Mash băgat sub… preş, la Timişoara

În urma sesizării depuse de către PSD Timiș la instituțiile abilitate, în vederea ridicării mash-ului asumat de USR Timiș, montat în loc vizibil pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara, Prefectura Timiș a constatat ilegalitatea savârşită.

Instituţia a transmis în mod oficial Primăriei Municipiului Timișoara să procedeze la ridicarea acestui material publicitar de tip outdoor. În consecință, Primăria Timișoara ar fi trebuit să sesizeze și să transmită acest fapt unei instituții de ordine publică din subordine, respectiv Poliției Locale Timișoara, apreciază conducerea PSD Timiş.

“Din păcate, asistăm la un abuz de putere din partea Primăriei Timișoara, care nu catadicsește să facă dreptate, convenindu-i să tragă cât mai mult de timp în ceea ce privește înlăturarea mash-ului montat ilegal. Înțeleg că suntem în prag de alegeri, înțeleg că fiecare partid politic dorește să fie cât mai vizibil în ochii electoratului, însă ce nu înțeleg este faptul că mijloacele folosite în acest sens sunt ridicole.

Fac un apel public și ferm, pe această cale, către Poliția Locală Timișoara, prin care solicit respectarea legii și înlăturarea de urgență a materialului publicitar ce conține un mesaj denigrator la adresa PSD. Totodată, mă întreb: cum oare ar putea avea încredere cetățenii în instituțiile pe care domniile voastre le conduc, atât timp cât prin ceea ce faceți sau mai bine zis nu faceți nu dați dovadă de obiectivitate și respectarea legii?”, a declarat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
dRobu 22 aprilie 2019
mda ... care e sensul cuvantului „catadicsește” ... putin cam suburban ... tovarase CD DVD on MCD!
pompi 21 aprilie 2019
Marius da poate ne spui tu cum ii țâța USR , ca va tine Falcoi pe toti la o țâța. Lucru mare.
bulinel 20 aprilie 2019
Nu e mash,e un trash !
Marius 20 aprilie 2019
Florescule, e dulce țâța psd? Cât au mai dat pentru articolul ăsta?