Mascații au descins în forță după un jaf spectaculos la 100km/h: 21 de percheziţii, 11 persoane aduse la audieri

Traficant de migranţi, arestat după ce a lovit cu mașina un polițist de frontieră, la Timişoara

Poliţiştii ilfoveni au efectuat joi 21 de percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat din depozitele unor societăţi comerciale precum şi din tiruri aflate în mers.

„La data de 20 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptătorii Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale Serviciului de Acţiuni Speciale – Ilfov, sprijiniţi de poliţişti din cadrul IPJ Ilfov, au desfăşurat 21 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa în vederea probării activităţii infracţionale a membrilor unei grupări specializate în comiterea infracţiunii de furt calificat”, informează un comunicat al IPJ Ilfov, transmis AGERPRES.

În urmă cu o săptămână, şapte bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un tir aflat în mers, între oraşele Râmnicu Sărat şi Focşani.

„În urma percheziţiilor au fost descoperite mai multe produse electronice şi electrocasnice ce ar fi fost sustrase din tiruri aflate în mers, dar şi din depozitele unor societăţi comerciale din Afumaţi şi Voluntari”, se arată în comunicat.

La sediul Poliţiei Ilfov au fost aduse pentru audieri 11 persoane.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciilor, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns