Mărturia șocantă a mamei fetei de 13 ani care și-a înjunghiat bunica, în vestul țării. Aceasta susține că adolescenta este îndrăgostită de tatăl ei!

Mărturie șocantă a mamei fetei de 13 ani care și-a înjunghiat bunica, la Oradea. Abigail este dată în urmărire națională, după ce a dispărut de la domiciliu.

Mama fetiței de 13 ani a declarat, pentru Observator, că fata este îndrăgostită de tatăl ei și că între cei doi ar fi existat chiar relații intime.

„Există un dosar, la Poliție, pe penal, în care el (n.r – tatăl fetei) este acuzat de relație cu Abigail. Au fost probe, am avut martori și avem, și pentru faptul că el a întreținut relație cu Abigail”, este mărturia șocantă a mamei fetei.

„Sper ca acest dosar să se soluționeze cât mai repede, este de destul de mult timp pe rol și să iasă la iveală tot adevărul care a fost ascuns până acum. Sper ca cei care au văzut să spună ce au văzut, deși au fost manipulați de Cosmin. Chiar au fost amenințați că vor primi bătaie.

Asta e ceea ce a schimbat-o pe Abigail, din cauza asta s-a îndepărtat de mine și de familia noastră, ca să fie aproape de el mai mult”, a mai spus tânăra, potrivit Observator.tv.

 

www.libertatea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Dan A. 12 august 2018
Exista anumite culte religioase in orasul nostru care, sub pretextul respectarii "cuvantului Domnului" se preteaza la cele mai josnice porcarii, daca nu esti de-al lor nu esti om, isi pot permite orice. Tineti-o tot asa, "fratilor"!