Marți, 28 noiembrie, se deschide supermarketul Auchan Moșnița. Bucură-te de prețuri mici în fiecare zi și înscrie-te la tombola care îți poate aduce unul dintre cele peste 100 de premii în bani!

Marți, 28 noiembrie, se deschide supermarketul Auchan Moșnița. Bucură-te de prețuri mici în fiecare zi și înscrie-te la tombola care îți poate aduce unul dintre cele peste 100 de premii în bani!

Pe 28 noiembrie, de la ora 10:00, are loc deschiderea noului supermarket Auchan Moșnița, în incinta Moșnita City Mall din Moșnița Nouă, județul Timiș!

Magazinul dispune de o suprafață de 1.600 mp și pune la dispoziția clienților un sortiment de peste 12.000 produse. Deschis zilnic între orele 7:00 – 22:00, noul Auchan Moșnița te așteaptă cu tot ce ai nevoie pentru masă și pentru casă, dar și cu zeci de oferte și reduceri, avantaje, premii și prețuri mici în fiecare zi.

Tot ce ai nevoie pentru masă și casă – de la carmangerie, fructe și legume, brutărie, băcănie, până la articole pentru animalele de companie, de menaj și bricolaj

Vino în Auchan Moșnița, noul tău supermarket de zi cu zi de mari dimensiuni, și alege din peste 12.000 de produse – de la produse esențiale și alimente de bază, la produse nealimentare, pentru nevoile tale de uz cotidian, precum articole pentru menaj, articole de bricolaj, grădină și multe altele, toate la prețuri speciale.

Aici te așteaptă și Carmangeria Mea, cu o gamă variată și bogată de produse din carne, prospețime și produse din producție românească, zona de Legume & Fructe, cu produse atent alese de la producători și furnizori locali, Brutăria Mea, unde vei găsi pâine proaspătă făcută de noi (doar din făină românească, apă și maia) și o varietate de preparate pregătite în cuptoarele noastre. Pescăria Mea te va încânta cu o mare de prospețime, cu pește și specialități cu calitate controlată, iar zona de Băcănie cu produse esențiale și alimente de bază, gustări & snack-uri, dulciuri, sărate și băuturi. De asemenea, în același loc ai parte și de Pet Zone, cu tot ce îți trebuie pentru prietenii necuvântători, de la hrană, accesorii, jucării și multe altele. Tot în Auchan Moșnița vei găsi și zona La Masă, cu mâncare proaspăt gătită.

Și pentru că Auchan este locul în care găsești tot ceea ce ai nevoie, supermarketul dispune și de Serviciul Gratuit de Închiriere Unelte, de unde membrii MyCLUB Auchan pot închiria gratuit unelte și echipamente pentru casă și grădină, ca de la un vecin de încredere.

În plus, Auchan Moșnița include serviciul Click & Collect pentru ridicarea comenzilor online efectuate pe auchan.ro, servicii foto Cewe, dar și posibilitatea de a aduce pentru colectare uleiul menajer utilizat sau a recicla ambalajele din PET, aluminiu și sticlă.

Marea tombolă de inaugurare aduce premii în valoare de 35.000 de lei

Marți, 28 noiembrie, se deschide supermarketul Auchan Moșnița. Bucură-te de prețuri mici în fiecare zi și înscrie-te la tombola care îți poate aduce unul dintre cele peste 100 de premii în bani!

În perioada 28 noiembrie – 31 decembrie, membrii MyCLUB Auchan pot câștiga unul dintre cele 5 premii a câte 5.000 lei sau unul dintre cele 100 de premii a câte 100 lei, toate sub formă de bani ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Tot ce trebuie să faci este să utilizezi cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la cumpărături în Auchan Moșnița, în acest interval, și ești înscris automat în tombolă!

Nu ai card de fidelitate MyCLUB Auchan? Nimic mai simplu:

  • Descarcă și instalează gratuit aplicația Auchan sau intră pe auchan.ro

  • Creează rapid un cont (dacă nu ai deja unul)

  • Generează un card digital sau înscrie cardul fizic primit în magazin, în secțiunea “MyCLUB Auchan” din contul tău

Devino membru al clubului MyCLUB Auchan și fii beneficiarul zecilor de oferte special create pentru tine.

Te așteptăm să descoperi Auchan Moșnița și să te bucuri zilnic de prețuri bune!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *