Marius Martinescu, „un pârlit de la Lugoj”

martinescu

Caracterizarea a fost făcută miercuri, la finalul ședinței în plen a Consiliului Județean Timiș de președintele instituției, Titu Bojin.

Consilierul lugojean Marius Martinescu are, la fiecare ședință, obiecții de făcut și lecții de dat în privința administrației, fiind în permanentă contradicție cu Titu Bojin, pe care l-a atacat, în trecut, și pe teme de familie.

El a cerut azi o informare asupra raportului Curții de Conturi, motivând că nu este dispus să-l citească, „la ceas de seară, pe un colț al biroului”, invitat la Palatul administrativ.

Președintele CJT, conciliant de obicei, i-a spus astăzi câteva fraze tăioase consilierului:

„Domnule Martinescu, în primul rând, nu vă mai semnez decontul pentru venirea cu mașina personală la ședințele de consiliu, pentru că nu s-a votat execuția bugetară și trebuie să vedem cum ne vom descurca în continuare. Eu aș propune să-l facem pe dl. Martinescu lector și să ne dea lecții de administrație, ca să nu mai fie nevoie să participăm la nici un fel de cursuri de pregătire.

Să terminăm, domnule Martinescu, faceți tot timpul pe șmecherul, ați fost primar, dar v-a trecut vremea.

La Lugoj ați fost primar, dar n-ați făcut nimic. Vă propun să mergem acolo și să-i întrebăm pe oameni ce a făcut Martinescu pentru oraș, iar după aceea mergem și la Remetea dacă vreți. Acum sunteți un pârlit de la Lugoj care ați primit o funcție la consiliul județean și trebuie să vă faceți treaba cu noi, ceilalți pârliți”.

Titu Bojin a încheiat ședința fără să-l mai lase pe Martinescu să-i răspundă, întrucât acesta ar fi vorbit destul.

FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Marius Martinescu, „un pârlit de la Lugoj”

  1. Acum sunteți un pârlit de la Lugoj care ați primit o funcție la consiliul județean și trebuie să vă faceți treaba cu noi, ceilalți pârliți”, a zis marele om de stiinta, academician al tractorului, as al senilelor, provenit din marea citadela culturala Remetea. Oare nu i-o fi rusine sa deschida gura, mizerabilului asta ?

  2. Domnul Marius Martinescu este Absolvent, 1975, al uneia din cele mai prestigioase universitati din Romania. „Parlit” ? De ce? Probabil ptr. ca nu a facut afaceri ca sa ajunga multimilionar ! Valoarea unui om consta in numarul banilor pe care ii are in cont? E trist ptr. cel care are o astfel de mentalitate. Va doresc toate cele bune, D-zeu sa va dea sanatate si ….. mai reflectati!

Lasă un răspuns