Marian Dudu, de la Iguana Fight Team Timișoara, a făcut spectacol în Cupa României la Kickboxing

Marian Dudu, de la Iguana Fight Team Timișoara, a făcut spectacol în Cupa României la Kickboxing

Centura de la „Cupa României Kickboxing Deva 2023” este adăugată în vitrina cu trofee a clubului Iguana Fight Team Timișoara, piramida de opt sportivi fiind câștigată de Marian Dudu la categoria 65 de kilograme – 16 ani.

Trei meciuri spectaculoase și tot atâtea victorii. Adversarii lui Dudu nu au putut ține ritmul și au fost dominați fizic și tehnic pe tot parcursul luptelor. Un succes la puncte și două la decizie, în care adversarii au primit cel puțin o numărătoare, este deznodământul celor trei meciuri susținute de talentatul sportiv de la Iguana Fight Team Timișoara.

Ceilalți sportivi ai clubului din capitala Banatului care au luptat la Deva în sistem superfight sunt David Boiciuc (locul 1), Andrei Gongianu (locul 1), Dorian Tripe (locul 1) și Sebastian Ecsedy (locul 2).

„Au făcut meciuri foarte bune, revenind după o pauză competițională destul de lungă. Mulțumim galeriei care a fost alături de noi. Le mulțumim și sponsorilor noștri – G.S.A Concept 2017 S.R.L, care este susținătorul principal, Best Banat Distribution S.R.L, Pensiunea Andronic, Knockout – www.knock-out.ro, MC Gym Motion, Cabinet Individual de Psihologie Crainic Cătălina Mariana, Sasa Marcov și Gabi Pandia”, a declarat antrenorul Marius Crainic.

CITEŞTE ŞI: Marșul Eroilor organizat de suporterii timișoreni, la o nouă ediţie


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Marian Dudu, de la Iguana Fight Team Timișoara, a făcut spectacol în Cupa României la Kickboxing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *