Maria Grapini vine cu explicaţiile așteptate de toată lumea…

maria grapini 6

Timişoreanca Maria Grapini vine cu explicațiile așteptate de toți românii după ce PSD a anunțat numele ei pe lista candidaților partidului pentru Parlamentul European.

„În ceea ce mă privește, am muncit mult, întotdeauna cu implicare și dragoste de țară (…) Am considerat și consider în continuare că aceasta este misiunea primordială a oricărui europarlamentar, să se pună scut în fața atacurilor sosite din diverse zone de influență, pentru țara sa și pentru oamenii care i-au acordat încredere (…) Este singurul partid (PSD – n.a.) care a avut curajul si demnitatea să înfrunte liderii europeni atunci când aceștia au depășit linia de demarcație a subsidiarității! (…) Am decis să continui să apăr interesele României, cu o echipă de patrioți, eu însămi fiind o patrioată asumată. Comparând listele depuse de alte partide, se poate vedea clar că mă aflu într-o companie de patrioți, de oameni care au știut și știu să spună NU, ori de câte ori România este atacată pe nedrept, ori de câte ori jumătățile de adevăr sunt preferate în defavoarea întregului. (…) Se poate – cu demnitate, onoare și curaj să apărăm drepturile românilor și ale României!”, a scris Grapini pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Foto: GreatNews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Maria Grapini vine cu explicaţiile așteptate de toată lumea…

  1. Sunt convins ca, odata Maria Grapini instalata pe post, Romania nu va mai fi atacata din exterior. Nu va mai fi nevoie, dupa PSD nu mai ramane nimic de atacat, se duce totul de râpă.

  2. Voi, la vot.
    Dacă nimeni nu va vota această grupare de „patrioți”, care au făcut atâta rău acestei țări, Maria Grapini va ajunge la coșul de gunoi al istoriei, acolo unde îi este locul.

    1. a ajuns la cosul de gunoi după ce a încercat să fure voturi si în parlamentul european împotriva lui kovesi doar a văzuto o întreagă europa.

  3. eu nu o voi opri ,decat cu Benoni,Busoi ,Drula ..etc mai bine cu Maria care a dovedit si ca manager in societatea proprie ca e performanta ,intr-o Europa mai corupta de cat noi ,doar ca e mai mare si ne baga pumn-n gura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *