Marfă de contrabandă, confiscată Stamora-Moravița

tigari de contrabanda 3

La Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, județul Timiș, s-a prezentat la controlul de frontiera, pentru a intra în România, cu un automarfar marca Volvo, înmatriculat în Serbia, un cetățean sârb, în vârstă de 36 de ani.

Persoana în cauză le-a declarat oamenilor legii că nu deține produse accizabile, însă, acționând în baza unei suspiciuni privind implicarea acesteia în traficul ilicit cu ţigări, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra automarfarului.

Astfel, au fost descoperite în podeaua remorcii automarfarului aproximativ 1.500 de pachete cu ţigări marca ”Marble”, de proveniență Duty Free. Acestea au fost cumpărate din Serbia şi urmau să fie introduse ilegal în România cu scopul de a fi comercializate pe piaţa neagră din Timișoara.

Autorităţile de frontieră timișene l-au sancţionat pe bărbatul în cauză cu amendă de 10.000 de lei și interzicerea intrării în România pe o perioada de cinci ani, iar țigările, în valoare de aproximativ 18.000 lei, au fost confiscate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Marfă de contrabandă, confiscată Stamora-Moravița

  1. Daca soferul a primit amenda este ok.,dar a primit si interdictie de a intra in tara 5 ani .Cum va plati sarbul amenda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *