Mare sărbătoare într-o localitatea timişeană. Patru zile de petrecere cu artişti îndrăgiţi

sarbatoare juimbolia

Și în acest an, Jimbolia își confirmă statutul de oraș dedicat culturii, cu o ofertă extrem de bogată, care include peste 50 de evenimente cultural-sportive de interes local, regional și național. Dintre acestea, se desprind, ca un eveniment de referință pentru scena culturală din regiunea de vest, Zilele Jimboliene, o manifestare organizată de Primăria și Consiliul Local Jimbolia și ajunsă în acest an la o ediție aniversară.

„Vor fi, în perioada 27 – 30 iulie, patru zile de spectacole de muzică pentru toate gusturile, evenimente cultural-artistice, sportive și religioase”, afirmă Darius Postelnicu, primarul orașului Jimbolia. Amatorii de muzică pop-rock îi vor putea vedea evoluând pe scenă pe Jo, Maxim, Nicole Cherry, Matteo, Jimbo-Drums, Alexandra Mitroi Band, The TM Groove feat. Maria Hojda, Remeber, Viorel Docia, Oana Radu, Sonny Flame, Adda, Cabron și Cargo.

Nu vor lipsi nici spectacolele de muzică populară cu interpreți renumiți precum Cornelia Lupulescu, Maria Milu Sorescu, Simona Nicolae, Carmen Biruescu, Camelia Florea, Carmen Ienci, Dana Rădneanțu, Camelia Miuțescu, Ramona Roescu, Cornel Brici, Ansamblul folcloric de cântece și dansuri „Ghiocelul” din Giroc. Spectatorii vor mai putea participa la concerte de muzică sau gospel, lansări de carte, expoziție canină, dansuri populare șvăbești, ateliere de creație pentru copii, turnee de tenis, șah, fotbal, handbal.

Așadar, începând de joi, vreme de patru zile, amatorii de muzică bună, de distracții, dar și de spectacole și manifestări culturale ori sprtive de calitate sunt așteptați la Jimbolia, pentru a lua parte, alături de localnici, la Zilele orașului. Organizatorii îi asigură că nu vor regreta!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *