Marcel Vela schimbă garda la Jandarmerie – Un bănăţean ajunge la Bucureşti

jandarmi 16

Alexandru Tobă, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, este de marţi, 20 octombrie, adjunct al inspectorului general.

Bogdan Enescu a fost schimbat din funcția de inspector general, după ce i-a expirat ieri împuternicirea, atribuțiile fiind preluate de colonelul Alin Mastan, prim-adjunct al Directorului General al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. În funcția de prim-adjunct al inspectorului general și șef al Statului Major a fost împuternicit colonelul Liviu Uzlău, șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică din I.G.J.R.

Potrivit expressdebanat.ro, adjunct al lui Alin Mastan pe probleme de logistică devine de astăzi colonelul Alexandru Tobă, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin. Reșițeanul Alexandru Tobă a preluat conducerea IJJ Caraș-Severin în vara anului 2018, din postura de adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. În anii 2004-2005 a făcut parte din cadrul Detaşamentului Internaţional al Jandarmeriei Române de Menţinere a Păcii în Kosovo, sub egida ONU.

Adjunct pe probleme de resurse umane și pregătire rămâne colonelul Marian Brâncoveanu.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns