Marcel Vela, către românii de peste hotare: Cine vine acasă de Paște, intră direct în carantină!

vela

Este mesajul ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, pentru românii din Diaspora care intenționează să-și petreacă Sărbătorile Pascale în România!

La finalul declarației în care a prezentat prevederile noii ordonanțe militare emise sâmbătă, șeful MAI a făcut un apel către românii care vor să vină în țară de Paște, cărora le-a cerut să nu se întoarcă acasă pentru că vor fi băgați în carantină pentru 14 zile.

”Fac un apel către frații noștri din Diaspora, care vor să ajungă în țară în următoarele zile, cu ocazia sfintelor sărbători de Paște. Aici vom fi obligați să vă invităm să locuiți, 14 zile, în spațiile de carantină. Nu ne face bine nici nouă, nici dumneavoastră, nici familiilor care vă iubesc. Dragi compatrioți, rămâneți acasă, unde locuiți, și faceți sărbătorile în pace și liniște.

Vă mulțumesc dacă înțelegeți acest lucru și vreau să mă asigur că știți adevărul despre situația din țară, în care ne aflăm. Vă pot garanta că vom ieși din această situație grea împreună. Cât de repede, depinde doar de noi. Dumnezeu să binecuvânteze România și pe dumneavoastră, dragi frați din Diaspora, oriunde vă aflați”, a spus Vela.

Sursa: CAON.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns