Mâncare bănățeană, de te lingi pe degete. Cele mai bune rețete, postate pe Internet

sarme

Bucătăria bănățeană începe să trezească tot mai mult interes, bucatele din această zonă a țării  fiind tot mai mult căutate.   Este și motivul pentru  care a fost lansat   site-ul www.bucatarie.inbanat.ro, portal interactiv, adresat tuturor celor îndrăgostiți de tradițiile culinare ale Banatului.  Veți găsi rețete unice, scrise în grai bănățean, adevărate comori păstrate în timp și lansate acum pe o platformă accesibilă tuturor.

Proiectul a fost dezvoltat de GAL Colinele Recaș și finanțat de Consiliul Județean  Timiș prin agenda culturală. GAL Colinele Recaș, cu acest proiect, vine in sprijinul HORECA, industrie puternic afectată în această perioadă. Aici se vor  organiza concursuri și vor fi  promovate locurile în care se pot cumpăra preparate așa cum se gătea odată, oferind posibilitatea celor interesați de a se promova.

”La fel ca și site-ul www.sugubat.inbanat.ro, cele două portaluri sunt două inițiative, prin care luptăm cu pandemia și ne dorim ca valorile noastre de altadată să nu fie date uitării în aceste vremuri disperate”, spune Cătălin Tiuch, președinte GAL.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns