Mămicile au adunat peste 350 de saci cu bani

monede

Campania de strângere de fonduri pentru achiziționarea de medicamente destinate copiilor internați la Secția de hemato-oncologie a Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara a fost una încununată cu succes.

Timișorenii, cărora li s-au alăturat persoane din toată țara (Deva, Orăștie, Cugir, Târgu Jiu, Slatina, precum și turiști din toate colțurile lumii) s-au mobilizat și au dat dovadă de implicare și spirit umanitar, donând, în perioada 15 martie – 15 aprilie, peste două tone și jumătate de monede (mai exact, 2.625 de kilograme).

Pe lângă monede, oamenii au depus, în cutia de mari dimensiuni amplasată în centrul orașului, și foarte multe bancnote. Au fost adunați peste 350 de saci cu bani, totalizând 148.411 de lei (aproximativ 32.000 euro), sumă care va fi folosită pentru achiziționarea de medicamente care lipsesc de pe piața farmaceutică românească.

Proiectul ”Două tone de monede pentru copiii cu probleme de sănătate hemato-oncologice” a fost derulat de Academia Mămicilor din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns