Mama care și-a ucis cu copila a fost trimisă în judecată

oana net 1

Oana Răzvana Neț, timișoreanca care, în urmă cu patru luni, și-a omorât fetița în vârstă de patru ani a fost trimisă în judecată de procurorii parchetului județean.

În data de 13.03.2018, în jurul orei 17,30, în timp ce se afla împreună cu fiica sa în baia din locuinţa acestora situată în Timişoara, iar fiica sa se spăla şi se juca în apa din cadă, a ţinut-o pe fetiţă forţat cu capul sub apă până ce minora s-a înecat.

CITEȘTE ȘI: Şocant: femei bătută cu bestialitate, în plină stradă, nimeni nu intervine. Video

Ulterior uciderii fiicei sale prin înecare, inculpata, folosind două cuttere, a tăiat cadavrul micuței la nivelul antebraţelor, producându-i în această manieră două leziuni, fără să realizeze însă că fiica sa era deja decedată în acele momente.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş. În cauză s-a dispus și efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice cu privire la discernământul inculpatei, raportul de expertiză întocmit de Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” Bucureşti arătând că femeia a avut discernământul păstrat în momentul comiterii faptei şi nu necesită măsuri de siguranţă cu caracter medical.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *