„Mai rămâne ca drumarii să dea avize juridice, iar vatmanii să facă PUG-ul Timișoarei”, a declarat senatorul PSD Eugen Dogariu

eugen dogariu 6

Senatorul PSD Eugen Dogariu spune că acţiunea primarului Timişoarei de a face curăţenie în oraş cu angajaţii de la societăţile din subordine se înscrie în linia haotică care domină serviciile publice de bază ale municipalităţii.

CITEȘTE ȘI: Şofer inconştient filmat cum goneşte pe contrasens, pe autostrada A1

„Am văzut că multă lume a rămas şocată că în Timişoara au făcut curăţenie angajaţii de la societăţile muncipalităţii care nu aveau nici o treabă cu salubrizarea.

A fost o inițiativă ce a vrut să rezolve o problemă, dar care a scos în evidență degringolada managerială de la nivelul conducerii Primăriei Timișoara.

De fapt, nu ar trebui să ne mire, pentru că acesta este modul de acțiune promovat de administraţia Robu încă de la începutul primului mandat.

CITEȘTE ȘI: Accident violent, cu trei mașini, în sensul de la Michelangelo. Trafic dat peste cap (foto)

Cei de la Colterm repară şcoli, vatmanii şi şoferii de autobuze se ocupă de iluminatul stradal, angajaţii de la Horticultura asigură curăţenia, iar mai nou poliţiştii locali vor acţiona sub acoperire, deşi legea interzice acest lucru.

Culmea e că primarul spune că oamenii se oferă voluntar, deşi nu e greu să presupunem, văzând activitatea ”în forță” a primarului, ce presiuni au existat.

Pentru ca haosul să fie complet, mai rămâne ca Nicolae Robu să îi ofere voluntari pe drumari pentru a emite avize juridice, iar pe vatmani să facă PUG-ul Timișoarei”, a declarat Dogariu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Mai rămâne ca drumarii să dea avize juridice, iar vatmanii să facă PUG-ul Timișoarei”, a declarat senatorul PSD Eugen Dogariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *