Mai puţină birocraţie, mai multe proiecte

Foarte mulţi edili ai localităţilor timişene s-au plâns, în ultima vreme, de birocraţia stufoasă şi de circuitul lent al documentelor, mai ales atunci când e vorba de demararea unor poiecte, fie că sunt europene, de la bugetul naţional sau din fonduri proprii.

Cele mai multe probleme apar la instituţiile deconcentrate, unde se solicită nenumărate hârtii şi parcurgerea unor proceduri pentru obţinerea avizelor necesare. În ideea deblocării acestor situaţii neplăcute, recent a avut loc adunarea generală a Asociaţiei Comunelor Judeţului Timiş, unde, alături de primari, au fost invitaţi, în premieră, şi conducătorii instituţiilor deconcentrate.

„Cred că întrevederea a fost bine-venită şi sper ca după aceste discuţii, ca şi după altele ce vor mai exista, să existe o colaborare mai bună între unităţile administrativ-teritoriale şi instituţiile deconcentrate. Scopul nostru este să susţinem promovarea investiţiilor, aceste proiecte conducând, în final, la bunăstarea judeţului şi la creşterea nivelului de trai al locuitorilor”, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Mai puţină birocraţie, mai multe proiecte

  1. asa tovarase dobra mai putina birocratie ca sa o poti ingropa pe poli ca doar se ocupa robu de ea.

Lasă un răspuns