Mai mulți indivizi au amenințat un echipaj al Poliției locale cu bătaia

Mai mulți indivizi din Arad au amenințat cu bătaia un echipaj al Poliției locale. Acesta s-a deplasat pe pe strada Oituz, în urma unei sesizări potrivit căreia în zonă sunt abandonate mai multe caroserii de mașini.

CITEȘTE ȘI: Programul Serviciului de înmatriculări din Timișoara revine la normal

Polițiști locali au fost întâmpinați, însă, cu ostilitate de două persoane care operau deșeurile metalice. Deoarece agresivitatea indivizilor respectivi a fost susținută de apariția mai multor tovarăși care li s-au alăturat înarmați cu obiecte contondente utilizate în mod curent la dezafectarea autovehiculelor, polițiștii locali au solicitat întăriri. Până la sosirea colegilor de tură, în zonă au apărut rapid o echipă de intervenție a Inspectoratului Județean de Jandarmi și trei echipaje de ordine publică ale Poliției Municipiului Arad. Confruntați cu forțe superioare, agresorii s-au făcut nevăzuți, nu înainte însă ca cei doi lideri să fie identificați și să se stabilească persoana responsabilă de plasarea carcaselor auto pe carosabil.

În final, incidentul a fost aplanat, iar polițiștii locali au aplicat trei amenzi, totalizând 15.000 de lei: două sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (de 8000, respectiv 2000 de lei, conform Legii 61/1991), iar una de 5000 de lei, în baza Legii 211/2011 privind regimul deșeurilor.

1 Comments
Marius 16 iulie 2021
Ar fi trebuit un pic alergati indivizii respectivi, inainte de arestare. Si citeva bastoane pe spinare, sa vada cum e cu bataia...