Mai mulți indivizi au amenințat un echipaj al Poliției locale cu bătaia

Mai mulți indivizi din Arad au amenințat cu bătaia un echipaj al Poliției locale. Acesta s-a deplasat pe pe strada Oituz, în urma unei sesizări potrivit căreia în zonă sunt abandonate mai multe caroserii de mașini.

CITEȘTE ȘI: Programul Serviciului de înmatriculări din Timișoara revine la normal

Polițiști locali au fost întâmpinați, însă, cu ostilitate de două persoane care operau deșeurile metalice. Deoarece agresivitatea indivizilor respectivi a fost susținută de apariția mai multor tovarăși care li s-au alăturat înarmați cu obiecte contondente utilizate în mod curent la dezafectarea autovehiculelor, polițiștii locali au solicitat întăriri. Până la sosirea colegilor de tură, în zonă au apărut rapid o echipă de intervenție a Inspectoratului Județean de Jandarmi și trei echipaje de ordine publică ale Poliției Municipiului Arad. Confruntați cu forțe superioare, agresorii s-au făcut nevăzuți, nu înainte însă ca cei doi lideri să fie identificați și să se stabilească persoana responsabilă de plasarea carcaselor auto pe carosabil.

În final, incidentul a fost aplanat, iar polițiștii locali au aplicat trei amenzi, totalizând 15.000 de lei: două sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (de 8000, respectiv 2000 de lei, conform Legii 61/1991), iar una de 5000 de lei, în baza Legii 211/2011 privind regimul deșeurilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mai mulți indivizi au amenințat un echipaj al Poliției locale cu bătaia

  1. Ar fi trebuit un pic alergati indivizii respectivi, inainte de arestare.
    Si citeva bastoane pe spinare, sa vada cum e cu bataia…

Lasă un răspuns