Mai multă lumină într-o comună din Timiș!

Mai multă lumină într-o comună din Timiș!

Mai multă lumină într-o comună din Timiș!

Cu cele mai mari două dintre cele patru sate componente situate de-a lungul tronsonului de drum european dintre municipiile Timișoara și Lugoj, comuna Belinț este, deloc surprinzător, preocupată să fie prezentată într-o lumină cât mai bună. Inclusiv la modul concret, al iluminatului public.

Așa se face că pe masa aleșilor locali s-a aflat, la cea mai recentă întrunire în plen, problema aprobării documentației de avizare a investiției privitoare la modernizarea și extinderea iluminatului public local.

Pentru acest obiectiv, administrația belințeană a decis să acorde din bugetul comunal o cofinanțare de circa 60 de mii de lei (inclusiv TVA), ridicând astfel valoarea totală a proiectului la suma de aproape 1,1 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: Încăierare în Piața Unirii din Timișoara. Patru bărbați au ajuns în arest

Valoarea investiției va permite instalarea a 80 de stâlpi de iluminat noi, cu tehnologie led, modernizarea a 1.640 de metri liniari de rețea și extensia acesteia pe încă 1.560 metri liniari. Încă și mai important este faptul că investiția va conduce la reducerea facturii de iluminat cu 58%.

Imagine de generic


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *