Mai bine ironizată decât ignorată

Roxana Iliescu

Roxana Iliescu, șefa Mișcării Populare Timiș, ori are un profund simț al umorului, ori începe să înțeleagă că politica implică, din când în când, și accente masochiste.

Tănăra președintă de filială din partidul lui Traian Băsescu a fost recent ținta mai multor ironii, majoritatea neasumate, în spațiul virtual, ca urmare a unor evenimente controversate în cadrul filialei.

Majoritatea comentariilor anonime au fost cu tentă erotică, vârsta Roxanei Iliescu pretându-se la remarci imberbe din categoria ”Albinuța plus Bodnărel egal love”. Puse în astfel de situații stânjenitoare, multe femei ar ceda și ar pleca, vorba lui Nicolae Robu, la cratiță, unde pot fi acuzate cel mult că nu e bună ciorba, fără absolut nici o conotație sexuală.

Ei bine, iată că Roxana Iliescu nu numai că rezistă, dar parcă și începe să-i placă. Ea a conștientizat că a devenit ”public țintă” pentru creatorii anonimi de bancuri deocheate, dar nu este de acord cu adoptarea unei legi a defăimării, promovate de PSD și Liviu Dragnea.

Într-un comunicat de presă, Roxana Iliescu condamnă inițiativa, atenționând asupra consecințelor în ceea ce privește libertatea de exprimare. Dincolo de unele stângăcii inerente începutului, este un pas înainte făcut de tânăra băsistă: a înțeles că, în politică, din când în când, e mai bine să fii ironizat decât ignorat!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mai bine ironizată decât ignorată

Lasă un răspuns