Luxosul tren Transcarpatic produs de arădeni a fost pus în circulație. Iată condițiile oferite la prețuri mai mici decât CFR

Compania feroviară Astra Transcarpatic a pus în circulaţie, joi seară, primul său tren, pe relaţia Arad-Bucureşti. După o lună de probe, trenul Transcarpatic, produs de compania arădeană Astra Vagoane Călători, a fost pus în circulaţie, joi seară. Trenul 15532 a plecat din Staţia CFR Arad la ora 20.30, în direcţia Arad-Simeria-Sighişoara-Braşov-Bucureşti Nord.

Garnitura este operată de compania feroviară Astra Transcarpatic. Vagoanele pe care le produce şi formează trenul Transcarpatic sunt cele mai moderne din România, oferind condiţii de lux.

Printre altele, vagoanele sunt dotate cu sisteme de informare a pasagerilor, sisteme audio-video pentru divertisment, internet, instalaţii de aer condiţionat, toalete cu duşuri.

Preţul unui bilet de călătorie pe ruta Arad-Bucureşti este de 240 de lei la vagon de dormit, 141 de lei la cuşetă cu şase locuri şi 157 de lei la cuşetă cu patru locuri.

Plecarea din Arad e programată seara, la ora 20.30, iar sosirea la Bucureşti, a doua zi la ora 10.30. Plecarea din Bucureşti spre Arad este programată la 21.07, iar sosirea, la 10.08.

Deocamdată, biletele de călătorie se pot achiziţiona doar în tren de la personalul specializat, dar peste aproximativ două săptămâni se va lansa o platformă online pentru rezervări şi achiziţii.

Pe timp de vară ruta va fi prelungită până la Constanţa, iar la jumătatea acestui an va fi lansată o a doua rută, Timişoara – Baia Mare.

Sursa: arq.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Luxosul tren Transcarpatic produs de arădeni a fost pus în circulație. Iată condițiile oferite la prețuri mai mici decât CFR

 1. nu garnitura e devina, devina e infrastructura cncfr, la o ifrastructura demna de secolul 21 in Ro ar putea avea o vm de cel ptutin 100km/h…..

 2. Bună!
  Cât e un bilet adulți pe ruta Sighișoara Constanta?
  Clasa a doua cușeta.
  Și pentru copil de 14 ani.

 3. exista tren direct-transcarpatia- arad-constanta?

  care este ruta?

  care este pretul unuibilet intreg vagon de dormit

  care este pretul vagon de dormit pentru copii 7si 6 ani?

 4. Vreau sa circul pe ruta Craiova – Bucuresti Nord cu trenul IR 15590. Ce intarziere are de obicei, intrucat vreau sa prind alt tren din Bucuresti Nord, catre Barlad

Lasă un răspuns