Luptă la baionetă pentru șefia PNL Timișoara. O tânără decedată în martie apare pe convocatorul şedinţei de alegeri

Luptă la baionetă pentru șefia PNL Timișoara. O tânără decedată în martie apare pe convocatorul şedinţei de alegeri

Alegerile care vor avea loc în 3 iulie pentru desemnarea președintelui PNL Timișoara mai au doar puțin până să dea în clocot. Cu președintele PNL Timiș Alin Nica plecat la Bruxelles, la o întrunire a Comitetului European al Regiunilor, vechii liberali sunt pe cale să se încaiere – la figurat, deocamdată – cu foștii pedeliști, care îl doresc șef la PNL Timișoara pe Cosmin Tabără (foto dreapta).

Susținătorii lui Raul Ambruș (foto stânga) s-au trezit cu aproximativ 160 de membri scoși de pe convocatorul pentru alegeri, dar și cu presiuni, spun unele surse, că își vor pierde locurile de muncă. De asemenea, ora de începere a ședinței de alegeri nu este încă sigură. În plus, în timp ce o mulțime de liberali au dispărut de pe convocator, inclusiv membri din Biroul Politic Județean, pe document apare, printre alții, și o tânără decedată în luna martie de Covid-19.

Cei care îl susțin pe Raul Ambruș mai spun că ar fi fost introdus drept criteriu de participare la alegeri domiciliul, în timp ce regulamentele PNL spun că pot participa membri care au domiciliul, rezidența sau locul de muncă în localitatea respectivă.

Tensiunea este în creștere, iar surprizele nu sunt excluse, inclusiv în ceea ce privește alegerile pentru șefia filialei județene. Situația creată la Timișoara constituie o reflectare în teritoriu a bătăliei pentru conducerea Partidului Național Liberal purtată la nivel de țară, astfel că este de așteptat ca apele să nu se limpezească până în toamnă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *