Luptă disperată pentru salvarea unui bărbat, prins sub tractorul care s-a răsturnat peste el

tractor rasturnat 1

Incidentul a avut loc într-o pădure din Feldru. Salvatorii au început o bătălie contra cronometru pentru a salva viața unui bărbat rănit grav după ce  tractorul s-a răsturnat peste el.

CITEȘTE ȘI:  Un bărbat a sunat de cinci ori la 112 să anunțe că a fost legat la ochi și răpit. Unde l-au găsit polițiștii

Un bărbat de aproximativ 46 de ani a suferit un tragic accident în pădure, într-o zonă greu accesibilă, în localitatea Feldru, în Bistrița. Tractorul s-a răsturnat peste el. În urma apelului la 112, spre locul indicat s-au deplasat de urgență echipaje ale Salvamont Bistrița-Năsăud, SVSU Feldru cu mijloace de teren și un echipaj de prim ajutor SMURD de la secția de Pompieri Năsăud, conform bistriteanul.ro

Echipajele ajunse la fața locului au găsit victima inconștientă, în stop cardio-respirator și au aplicat pe loc manevrele de resuscitare. Din păcate, eforturile lor au fost zadarnice. După aproape două ore de încercări disperate de a-l salva,  organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că a fost declarat decesul la locul incidentului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Luptă disperată pentru salvarea unui bărbat, prins sub tractorul care s-a răsturnat peste el

  1. In multe parti ale lumii e obligatoriu prin lege sa ai bara rollover la tractor. In SUA mor 150-200 de tractoristi pe an datorita rasturnarii tractorului, reprezentand 20% din accidentele mortale din agricultura. Bara de protectie ar face ca 70% dintre victime sa nu moara, iar in combinatie cu centura de siguranta ar duce la o protectie de aproape 100%.

Lasă un răspuns