Luka Mitrović a devenit „leu bănăţean”

Luka Mitrovic a devenit "leu bănăţean"

Luka Mitrović a devenit „leu bănăţean”. Echipa de baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara a ajuns la o înțelegere cu un jucător sârb, Luka Mitrović. Acesta se va afla la al doilea sezon în România, după ce în campionatul 2022/2023 a evoluat pentru CSM Galați.

Mitrović are 27 de ani (născut la 17 septembrie 1996), măsoară 1.91 m și evoluează pe pozițiile 2 și 1. De-a lungul carierei, el a mai jucat pentru Smederevo, Dunav Banovci (ambele din Serbia), Enosi Kavalas (Grecia), KK Vrsac, Mladost Zemun și OKK Belgrad (toate din Serbia).

Sezonul trecut, a evoluat în 31 de partide pentru CSM Galați, în 28 fiind în cinciul de start. Mediile sale au fost de 14.45 puncte, 5 pase decisive și 2.13 recuperări/meci. El a înscris cel puțin 20 de puncte pentru echipa de la Dunăre de opt ori.

Transferul s-a realizat pentru că „leii din Banat” vor avea un program încărcat cu începere din această lună, dar și pentru că Djordje Dimitrjevic va absenta o perioadă de aproximativ două săptămâni, din cauze medicale.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara joacă următorul meci miercuri, 11 octombrie, ora 19.00, acasă, cu CSM Corona Brașov.

Sursa foto: Basket Europe


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *