Lui Andy Murray i-a fost furată verigheta, după ce o legase de șireturile pantofilor de sport

Lui Andy Murray i-a fost furată verigheta, după ce o legase de șireturile pantofilor de sport

Obiceiul de a-și lega verigheta de șireturile pantofilor de sport i-a fost fatală jucătorului britanic Andy Murray, căruia i-au fost furate încălțările, împreună cu verigheta, după ce acesta le-a lăsat la uscat, sub mașina sa, în fața hotelului în care locuiește la Indian Wells.

Faptul că și-a aerisit pantofii de tenis transpirați, sub mașină, în fața camerei sale de hotel din California, i-a adus lui Andy Murray probleme în căminul conjugal, deoarece pantofii i-au fost furați, împreună cu verigheta sa, legată de unul dintre șireturi.

Murray, care s-a căsătorit cu Kim Sears în 2015, are obiceiul de a juca de atunci cu verigheta legată de unul dintre șireturi, lucru pe care l-a făcut și la una din sesiunile de antrenament, înaintea meciului de debut, în turneul de la Indian Wells, împotriva francezului Adrian Mannarino.

Apel pentru recuperarea verighetei

Pățania l-a determinat pe scoțian să lanseze, joi, un apel video, în încercarea de a recupera inelul.

„Aseară, după cina de la Indian Wells, m-am urcat în mașină pentru a mă întoarce la hotel și nu mirosea prea bine. Îmi lăsasem pantofii de tenis acolo… au fost cam 38-39 de grade, așa că pantofii erau umezi, transpirați și mirositori”, a spus Murray în videoclip.

„Am decis, când m-am întors la hotel, că pantofii au nevoie de aer, că trebuie să îi usuc puțin … Nu am balcon în cameră și nu am vrut să îi las în cameră să miroasă urât.

Așa că m-am gândit să las pantofii sub mașină … peste noapte. Dimineața, când m-am întors la mașină, pantofii dispăruseră. A trebuit să mă duc la un magazin local să îmi cumpăr alți pantofi, e drept, diferiți de cei pe care îi port în mod normal, … ceea ce nu este sfârșitul lumii, dar nu este ideal.” și-a continuat relatarea britanicul.

„Mă pregăteam pentru antrenament când fizioterapeutul meu m-a întrebat „unde este verigheta ta?”. Iar eu am zis „oh, nu” …. Așa că da, și inelul meu a fost furat. Inutil să spun că sunt în mare încurcătură acasă, așa că vreau să încerc să îl găsesc”, a încheiat britanicul, în tentativa de a-și recupera verigheta cu ajutorul fanilor.

Sursa: Mediafax

Foto: Daily Express


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns