Ludovic Orban: Mi-am depus candidatura fermă la funcţia de preşedinte al PNL. Nu am nici o temere privind dosarul

Ludovic Orban

Liberalul Ludovic Orban a declarat, luni, că şi-a anunţat candidatura „fermă” la funcţia de preşedinte PNL, afirmând că nu se teme că nu are o decizie definitivă a instanţei şi că vrea să devină „garantul unităţii PNL”, propunând ca preşedintele să fie ales de toţi membrii de partid.

„Am aşteptat această reuniune a BPN al PNL, care dă startul alegerilor interne în partid, pentru a-mi anunţa candidatura fermă la funcţia de preşedinte al partidului. Perioada care începe în viaţa PNL va fi decisivă pentru evoluţia ulterioară a noastră. Mi-am depus candidatura pentru a oferi partidului din care fac parte caracter şi identitate, forţă şi credibilitate. Obiectivul meu este să transform în bine PNL astfel încât să putem să câştigăm toate competiţiile electorale împotriva PSD”, a declarat liberalul Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că, în calitate de preşedinte, vrea să fie garantul unităţii PNL, afirmând că nu va face nicio discriminare între membrii PNL.

„Nu fac parte din nicio facţiune, cooperativă, gaşcă, grup. Eu fac parte dintr-o echipă, iar echipa mea este întregul PNL”, a mai spus Orban.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns