Lucrări la centura de ocolire Timișoara Sud

Lucrări la centura de ocolire Timișoara Sud

Lucrări la centura de ocolire Timișoara Sud

Echipele antreprenorului care lucrează la centura de ocolire Timișoara Sud se află pe șantier, pentru unele tipuri de lucrări, până la lăsarea întunericului, transmite Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara DRDP Timișoara).

La partea de structură a drumului, în zona Utvin și în zona Moșnița Nouă, se fac lucrări de așternere și compactare a straturilor de umplutură și stabilizarea terenului.

În zona localităților Chișoda – Urseni – Moșnița Nouă – Ghiroda se lucrează la suprastructuri – poduri, pasaje și podețe, aflate în diverse etape.

Continuă în zona Moșnița Nouă și procedurile pentru relocarea primilor stâlpi LEA 220 kV din cei șase rămași, ai Transelectrica, precum și relocarea rețelei de apă și canalizare.

CITEȘTE ȘI: Timişul aur poartă! Patru orașe și cinci comune figurează pe BalneoMap, instrument creat pentru promovarea resurselor balneare

Săptămâna aceasta s-a publicat în Monitorul Oficial nr. 995 și Hotărârea de Guvern pentru declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, mai precis exproprierile suplimentare necesare pentru amenajarea sensului giratoriu cu DC 149 (Drumul Boilor).

Sursa foto: DRDP Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Lucrări la centura de ocolire Timișoara Sud

  1. Salut , am și eu o întrebare, cum rămâne cu intersecția calea URSENI CU centura de SUD se v a face un sensgiratoriu s au calea URSENI se v a închide?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *