Lucrări edilitare la Ghiroda și Giarmata Vii

ghirogiarm

Comuna Ghiroda are al patrulea cel mai mare buget din județul Timiș, după Consiliul Județean și munciipiile Timișoara și Lugoj, ceea ce-i permite ca o însemnată parte din investițiile pe care le derulează să fie susținute din fondurile proprii ale unității administrative.

CITEȘTE ȘI: Cu salteaua la plimbare prin Timișoara

În această categorie poate fi inclusă investiția pentru executarea unei extinderi a rețelei de canalizare în reședința comunei și în satul aparținător Giarmata Vii pe o lungime totală de 25 de kilometri. Proiectul cuprinde străzile fără canalizare, inclusiv cele din PUZ-ul Pescărie, și are o valoare totală de 20 de milioane de lei.

Un alt proiect al edililor este realizarea unui parc în suprafață de 4.000 de metri pătrați în spatele bisericii din Giarmata Vii. Amenajarea peisagistică și de agrement va avea locuri de joacă, bănci, grupuri sanitare zidite și iluminat public cu telegestiune.

O altă lucrare de investiții este cea de pe Strada Vânătorilor unde se lărgește carosabilul, se realizează trotuare și se modernizează iluminatul public. Acestea sunt doar câteva dintre investiții edilitare aflate în curs în comuna din continuarea Timișoarei, ele completând o agendă investițională consistentă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *