LPS Banatul, în prag de sărbătoare

LPS Banatul

Cea mai importantă pepinieră sportivă locală aniversează vineri împlinirea a 70 de ani de la înfiinţare.

Actuala conducere a Liceului cu Program Sportiv Banatul lucrează de aproape un an la organizarea unui eveniment ce se doreşte a fi memorabil.

Sunt aşteptaţi la întâlnirea generaţiilor foşti elevi ai instituţiei de învăţământ de lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, unii dintre aceştia urmând să se întreacă în cadrul unor competiţii amicale.

Au confirmat prezenţa actuali preşedinţi ori secretari de la federaţiile de atletism, box, handbal şi fotbal, oficialităţi locale şi vicepreşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, George Boroi.

Între orele 10 şi 11,30 este programată sosirea pe generaţii a celor care au absolvit liceul, la mijlocul zilei vor avea loc o festivitate de premiere şi dezvelirea unei plăci comemorative, sala de sport urmând să poarte numele fostului director Constantin Popa.

Pe terenul de fotbal al complexului sportiv de la LPS Banatul vor fi premiaţi primii cinci elevi din fiecare disciplină sportivă, precum şi cei mai buni copii la învăţătură.

Ziua se va încheia cu un dineu organizat la o sală de evenimente din Moşniţa Nouă.

„Este o aniversare de suflet, o întâlnire emoţionantă, unii dintre ei se revăd după zeci de ani. Avem foşti elevi care vin din străinătate pentru acest eveniment, unii tocmai din Statele Unite ale Americii şi din Canada. Vor veni şi foşti profesori ai instituţiei noastre de învăţământ. Îi aşteptăm cu drag pe toţi”, ne-a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv Banatul, Călin Rosenblum.

Sursa foto: lpsbanatul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *