LOVITURĂ a poliţiştilor şi procurorilor DIICOT Timişoara: droguri, 160.000 de lei şi două autoturisme de lux

masini de lux

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat trei percheziţii la domiciliile a două persoane bănuite de trafic de droguri, cât şi la sediul firmei administrate de către acestea.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 20 gr de cannabis, 160.000 de lei şi au indisponibilizat două autoturisme de lux.

Din cercetări a reieşit că doi dintre membrii grupării infracţionale, cu vârste de 27 şi 49 de ani, ar fi înfiinţat o casă de amanet în municipiul Timişoara sub paravanul căreia ar fi desfăşurat activităţile ilicite cu substanţe psihoactive.

Distribuirea drogurilor era realizată doar către persoane verificate, de încredere, care ulterior le comercializau la nivel stradal, preţurile fiind între 20 şi 30 de lei doza/plicul. Printre consumatori au fost identificaţi şi foarte mulţi minori.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 20 gr de cannabis, 160.000 de lei şi au indisponibilizat două autoturisme de lux, cu privire la care există suspiciuni că ar fi fost achiziţionate cu bani proveniţi din activităţi ilicite.
bani confiscati
De asemenea, au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.