Locuitorii unei comune din Timiş au nevoie de o mașină de pompieri. Anul trecut, o bătrână a ars în propria casă, tragedie ce putea fi evitată

O bătrână a ars în propria casă, după ce un incendiu devastator a cuprins imobilul în care aceasta locuia.

Incidentul a avut loc în toamna anului trecut și, potrivit afirmațiilor primarului comunei Maşloc, Ionel Lupu, tragedia putea fi probabil evitată dacă administrația locală ar fi avut în dotare o mașină pentru stingerea incendiilor. ”Să nu mă înțelegeți greșit, pompierii au venit de la Timișoara cât au putut de repede și au intervenit promt, însă până aici faci o oră.

Drumul e destul de lung, iar șoseaua, aglomerată. Dacă am fi avut noi o mașină ar fi fost cu totul altceva”, a explicat primarul situația care trenează de ani buni. Deși a făcut mai multe demersuri pentru achiziționarea unui astfel de utilaj, eforturile sale au rămas fără rezultat.

”O astfel de mașină e foarte scumpă, iar bugetul local nu e atât de mare încât să ne permitem să o cumpărăm. Singura variantă rămâne o sponsorizare. Avem ceva promisiuni, însă, deocamdată, nu s-a concretizat nimic”, a adăugat Ionel Lupu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns