Locuieşti în altă ţară şi vrei să vii în România? Vezi până când e valabilă izolarea la domiciliu

izolare la domiciliu

Această măsura va rămâne până pe data de 15 iunie. Dacă nu locuieşti în Spania, Italia, Germania sau alte țări cu risc de răspândire a virusului, mai exact dacă nu vii dintr-o zonă roşie, vei scăpa de izolare când te întorci acasă.

„Până la data de 15 iunie, toţi cei care se întorc din ţări cu nivel de raspândire a virusului, la întoarcere intră în izolare la domiciliu 14 zile, carantină doar pentru cei care cer. Măsura este până la data de 15 iunie. Sigur că cei care pleacă în ţări care nu prezintă risc, la întoarcere nu trebuie să se izoleze. De exemplu, din 16.000 de cetăţeni care intră în România, din care cetăţeni români probabil sunt 11.000, doar jumătate dintre ei intra in izolare la domiciliu pentru că ceilalţi vin din ţări unde nu este necesară izolarea la domiciliu”, a declarat Ludovic Orban.

SURSA: MEDIAFAX


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

16 thoughts on “Locuieşti în altă ţară şi vrei să vii în România? Vezi până când e valabilă izolarea la domiciliu

 1. Austria astazi la ora 13 mai avea 377 de infectați. Încă mai e zonă roșie?La întoarcere în țară trebuie să stăm în izolare de la 1?

 2. Locuiesc in Germania si as vrea so sa vin in Romania, sa mai dau cu sapa prin gradina ca maninca buruiana. Stie cineva cind pot sa intru??As vrea sa vin pe 10-15 iunie?

 3. A-si venit in țară petru 5 zile am niste probleme de rezolvat
  Pe data de 20 Iunie
  Vin din Anglia mai stau izolat la domiciliul

 4. Locuiesc in italia si as dori sa vin in tara .data aproximativa ajungeri este 14 15 iunie, mai trebuie sa mai stau in carantina?

 5. Buna ziua ..eu am venit din portugalia și ma băgat la izolare…da eu nu am văzut romani asa de prostii…sa nu vina sa te caute acasă sa vada daca nu ai febra sau daca esti acasă…ce izolare e asta …. stiu sa de amiezii.. daca nu respecți…hotie pe fata

 6. Daca inteleg eu bine, chiar si inainte de 15 iunie cei care se intorc in tara din tari fara risc mare, scape de a intra in izolare pt 14 zile?

 7. ORBAN A DAT ORDONANTE DE URGENTA ,DAR EL INSUSI NU LE RESPECTA.DECI SA INTELEGEM CA PNL. DA UN BUN EXEMPLU POPORULUI,NERESPECTAND ORDONANTELE PE CARE EI INSUSI LEAU DAT.DAR PRECIZEAZA CA ROMANII VENITI DIN AUSTRIA GERMANIA SPANIA TREBUIE SA STEA IN IZOLARE.NORMAL CA AU PRECIZAT ACESTE TARI CA ZONE ROSII PENTRU CA SUNT CONSTIENTI CA ROMANII CEI MAI MULTI MUNCESC IN AUSTRIA,GERMANI SPANIA ETC.DOMNULE ORBAN,DOAR NU OR ALEGE CARAIBE AFRICA SAU EGIPTUL,SA MEARGA LA MUNCA .ACOLO ISI PETRECE CEI DIN GUVERN CONCEDIILE.NU VOR SA VA DERANJEZE SI SA STRIGE DUPA DUMNEAVOASTRA CA SUNT ROMANI.PENTRU STIINTA DUMNEAVOASTRA ACESTE TARI NU PREZINTA RISC DE COVID.IN GERMANIA DE EXEMPLU NU AU FOST RESTRICTII SEVERE.COPII IN PARCURI,OAMENI PLIMBANDUSE PE STRAZI IN VOIE FARA MASTI PE DRUM ,FARA MASTI IN MASINI,FARA DECLARATII PE PROPRIA RASPUNDERE.A FI CONTROLATI UNDE MERG DE UNDE VIN SAU LA CE ORA,SINGURELE LOCURI UNDE SAU PURTAT MNU AU FOST TINUTI OAMENII IN CASE.ASTI AU FOST SUPERMARKETURILE.CUMPUTETI SPUNE CA ROMANII CARE SE INTORC ACASA DIN TARILE PRECIZATE,VOR STA IN AUTOIZOLARE CAND CELE MAI INFECTATE TARI AU FOST ITALIA SI CHINA ??DECI ORDONANTELE DATE DE DUMNEAVOASTRA ,PE CARE INSUSI PNL.NU LE RESPECTA SANT DATE SA STRANGETI CAT MAI MULTI BANI DIN AMENZI.NU A FOST INDEAJUNS CA ATI INGENUNCHIAT POPORUL OMAN IN FATA ALTOR TARI, CA NEATI LASAT FARA VENITURI HRANA ,LOCURI DE MUNCA,DATORII LA BANCI ETC.SINCER VATI BATUT JOC DE POPORUL ROMAN,TINANDUI INCHISI IN CASE,DOAR PENTRU CA SA VA FACETI PE PLAC.DE CE SPUN ASTA ?? PENTRU CA IN TIMPUL PANDEMIEI NU SE TIN ZILE ONOMASTICE ,NU SE STRANGE CEI DIN PNL.LA BAUTE SI MANCARE ,ETC.CRED CA ACEASTA ASA ZISA PANDEMIE A FOST BATAIA DE JOC APENTRU POPORUL ROMAN.SI O ACOPERIRE PTR.MILIARDELE LUATE IMPRUMUT DE LA UE.O ZI BUNA SA AVETI LA FEL CUM NEATI FACUT VOI NOUA POPORULUI.

  1. Bre acesta!
   Puțină gramatică cunoști, dar scrii cu majuscule în numele poporului.
   MARȘ JAVRĂ ORDINARĂ !!!
   Comunist retardat ce ești …

Lasă un răspuns