Loc eligibil pentru un tânăr pe lista liberalilor timișeni

Nicolae Robu vrea ca un tânăr liberal să devină deputat de Timiș și va insista să i se ofere un loc eligibil pe listă.

„Aș dori ca un loc eligibil să fie ocupat de un tânăr liberal, de acel membru PNL cu vârsta până în 35 de ani, care va obține cea mai mare susținere din partea membrilor PNL Timiș cu vârsta până la 35 de ani. Vrem să venim cu ceva nou. Tinerii vor putea să-și desemneze candidatul, care nu va fi dintre cei aflați pe listă și deja anunțați. Este o discriminare pozitivă, se practică lucrul acesta pe toată planeta. Considerăm că tineretul liberal trebuie să aibă un canal separat de manifestare, nu ne amestecăm noi, nu le spunem cine ar fi mai potrivit, iar oferta e deschisă tuturor tinerilor membri PNL Timiș”, a declarat Nicolae Robu.

În privința numărului de parlamentari pe care îi vor obține liberalii timișeni la toamnă, acesta a opinat: „Eu cred că e realist să ne gândim la doi senatori și patru deputați. Un asemenea target nu e ușor de atins, dar e tangibil. Un senator și trei deputați ar fi mai sigur”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
sandu 8 august 2016
Nu incape de Blaga pdl-ul este la putere in noul pnl
Minitechnicus 8 august 2016
Buna idee ! De exemplu pe Burghina Bogdan ! Ar fi foarte bine, s-ar mandri tata Traian B. (caruia, din cauza coeficientului mare de flambare , i s-a pus pe vremuri porecla Flambi. Dar ma indoiesc ca cei doi tata si fiu stiu care e treaba cu coeficientul asta..) Apropo, stimati cititori , ati dedus ca Traian B nu este Traian Basescu Dar sa revenim. Deci BB nu vrea nici "la munte si la mare" el vrea sa se dea cu trotineta prin parlament Haide domnu primar, recunoaste ca "catindatul" este ideal si chiar pe el o sa-l propuneti ! Vom reveni !