Liviu Dragnea și Mihai Tudose, huiduiți la Băile Herculane: „Demisia!”

Comitetul Executiv al PSD se întruneşte vineri, în staţiunea Băile Herculane, într-o şedinţă ce va avea loc la hotelul Afrodita. Liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose au fost întâmpinați la sosire cu huiduieli de câțiva opozanți care scandau împotriva guvernării.

„Demisia!” și „România, trezește-te!”, au strigat aceștia.

Preşedintele PSD şi premierul nu au avut nicio reacţie. Singurul social-democrat care a purtat un scurt dialog cu protestatarii a fost Ecaterina Andronescu.

”Dumneavoastră spuneţi lozinci. Ţara are nevoie de fapte”, le-a răspuns Andronescu protestatarilor.

Reuniunea, programată de aproape o lună, survine într-un context mai tensionat pentru PSD, în condiţiile în care, în ultima perioadă, au avut loc proteste de stradă împotriva modificărilor la Codul fiscal, dar şi pentru că la începutul acestei săptămâni Liviu Dragnea a luat cunoştinţă la DNA despre existenţa unui al treilea dosar, scrie stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Liviu Dragnea și Mihai Tudose, huiduiți la Băile Herculane: „Demisia!”

  1. fapte ?ai desfintat scolile de meserii si ai facut o groaza de facultati inutile si acum cand nu mai ave-ti studenti vreti un al treilea bacalauriat sa aiba toti dottorii cursuri si bineinteles malai.

  2. Ce curaj (tupeu) pe ambramburica sa iasă în fata sa ceara oamenilor răbdare cu guvernul etc. Ea, marea artizana a mutilării învățământului românesc vrea sa ne dea lecții…Parodia este mai grava decât bănuiam acum câțiva ani, țara pare în genunchi în spatele tăvălugului bolșevic.
    Culmea ca populația în relația ei cu noua generație de politruci pare atinsa de sindromul Stockholm, neavând nicio reacție solida de respingere a unei clase „politice” (a se citi politruce) profund corupta: doi protestatari, asta e tot? Râd și curcile…

Lasă un răspuns