Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Ştefănescu din închisoare. Mesajul fostului lider PSD din spatele gratiilor

codrin dragnea

Liviu Dragnea este puternic, demn şi îşi duce mai departe crucea. Asta i-a spus Liviu Dragnea lui Codrin Ştefănescu la telefon, când l-a sunat pe fostul secretar general al PSD din închisoare.

Codrin Ștefănescu a dezvăluit într-o emisiune la Antena 3 ce a vorbit cu Liviu Dragnea, când acesta din urmă l-a sunat din închisoare pe fostul secretar general al PSD.
Ştefănescu a spus că îndată ce Liviu Dragnea ce va putea primi vizite, va merge să-l vadă pe fostul lider PSD.

„Liviu Dragnea e un om foarte puternic și foarte demn și curajos. A rămas așa până în ultima clipă. Eu sper ca oamenii să nu se delimiteze de Liviu Dragnea și să nu uite că în acest partid foarte mulți au căzut la datorie în bătălia pe care am avut-o pentru democrație și împotriva a ceea ce numim statul paralel.

Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit și au tot fost vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD. Sper ca partidul să nu uite că mulți dintre colegi au suferit alături de familiile lor”, a declarat Codrin Ştefănescu, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Ştefănescu din închisoare. Mesajul fostului lider PSD din spatele gratiilor

  1. Sper sa ajungeti cat mai repede repede, repede la lada de gunoi a istoriei, si sa deveniti o amintire trista,trista….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *