Liviu Dragnea, încolțit la CEX-ul PSD: opoziția din partid ia amploare

liviu dragnea

Liderii PSD se vor reuni, la Neptun, în acest final de săptămână, într-o ședință a Comitetului Executiv, care se anunță una extrem de tensionată, în ciuda dorinței lui Liviu Dragnea de a păstra liniștea și a vorbi doar pe temele care îl avantajează.

Surse din PSD ne-au explicat că Liviu Dragnea și apropiații săi vor încerca să dilueze discuțiile din Comitetul Executiv și vor fixa ca teme de discuție agenda parlamentară, suspendarea președintelui Klaus Iohannis, analiza Guvernului și alte teme fără un foarte mare potențial de scandal intern.

Surse din tabăra adversă liderului PSD ne-au precizat că socoteala de acasă nu se va potrivi cu cea din târg, de această dată. Nervii sunt întinși la maxim, iar Liviu Dragnea a reușit să supere oameni cu greutate în interiorul PSD.

Ecaterina Andronescu a reușit să strângă un nucleu dur în jurul său, cu piloni precum Niculae Bădălău și Mihai Tudose. Aceștia vor forța o discuție aplicată asupra scrisorii prin care Andronescu solicită demisia lui Liviu Dragnea și ridică alte teme majore de discuție în partid. Chiar dacă Dragnea va încerca să ignore această scrisoare, Andronescu și oamenii săi vor forța o discuție, iar de aici lucrurile pot lua o turnură greu de anticipat.

Sursele noastre arată că și Niculae Bădălău ar putea interveni și va cere o discuție asupra scrisorii sale mai vechi către partid, prin care cerea o reorganizare și o schimbare a modului în care este condus PSD.

Un alt greu nemulțumit este Gabriela Firea, primarul Capitalei. Liviu Dragnea ar fi vrut să o scoată țap ispășitor pentru violențele din Piața Victoriei pe Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, dar Firea se opune cu toate forțele. În cadrul unei conferințe de presă, Firea a explicat că are lucruri de spus și le va spune în cadrul partidului.

Odată ce se va ajunge în acest punct al discuției, tensiunile vor exploda, pentru că în sânul partidului este nervozitate maximă pentru ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei.

Această ședință a Comitetului Executiv nu va mai fi ca altele, conform surselor noastre. Deși Dragnea și oamenii săi vor veni cu o agendă, alți oameni cu greutate sunt deciși să stabilească agenda acestui Comitet Executiv și-l vor provoca în mod direct pe Liviu Dragnea.

Articol preluat de pe stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Liviu Dragnea, încolțit la CEX-ul PSD: opoziția din partid ia amploare

Lasă un răspuns