Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare! Decizia nu este definitivă

alianta politica

Liviu Dragnea şi-a aflat sentinţa în dosarul „Bombonica”:  3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu.

Nouă oameni au primit deja condamnări cu suspendare, iar Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea scapă de închisoare, fiind sancţionată doar cu amendă de 1.000 de lei.

Decizia este dată de Curtea Supremă, în prima instanță (nu este definitivă), după ce a amânat, deja, de două ori, verdictul în cazul Liviu Dragnea.

DNA a cerut ca liderul social-democraţilor să primească şapte ani şi jumătate de detenţie, în timp ce Dragnea miza pe achitare, potrivit Realitatea Tv.

Totodată,Liviu Dragnea a fost achitat de judecătorii ICCJ pentru fals.

Vă reamintim că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a judecat pe Liviu Dragnea în dosarul DGASPC Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, în legătură cu angajarea la DGASPC Teleorman a două persoane, care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD.

Alte condamnări în dosar:

– Floarea Alesu, fost director general al DGASPC Teleorman, 3 ani, 7 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare;

– Rodica Miloş, fost director executiv adjunct al DGASPC Teleorman – 3 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere cu un termen de încercare de 5 de ani;

– Olguţa Şefu – 3 ani închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de 5 ani pentru abuz în serviciu;

– Ionel Marineci, abuz în serviciu, 3 ani cu suspendare sub supraveghere cu un termen de încercare de 5 ani;

– Valentina Mirela Marica – 3 ani de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de 5 ani;

– Constantin Claudiu Balaban, şef al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei din municipiul Alexandria, 3 ani închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de 5 ani.

– Nicuşor Gheorghe, la data faptelor şef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare – un an închisoare cu suspendare cu termen de încercare de 3 ani;

– Anisa Niculina Stoica, una dintre cele două angajate la DGASPC Teleorman, un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de 3 ani;

– Adriana Botorogeanu, a doua angajată la DGASPC Teleorman, 2 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, cu un termen de încercare de 4 ani.

Judecătorii de la Înalta Curte au decis încetarea procesului penal în cazul Bombonicăi Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, aceasta achitând prejudiciul în cauză, potrivit Agerpres.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare! Decizia nu este definitivă

Lasă un răspuns