Listele PSD se fac după numărul contractelor cu statul?

liviu dragnea

Liviu Dragnea a avut o ieșire tare curioasă în conferința de presă de la Timișoara. Președintele interimar al PSD a anunțat că listele de candidați se vor întocmi după o competiție internă, așa cum nu s-a mai întâmplat până acum.

Nimic spectaculos, la prima vedere, dacă Dragnea nu ar fi pomenit numele unei consiliere locale, Ramona Olteanu, cea care ar fi venit cu această idee avangardistă pentru un partid ancorat în trecut.

De ce i-a ridicat liderul PSD o minge uriașă la fileu unei obscure consiliere rămâne un mister pe care îl vom afla cu altă ocazie sau, poate, nu îl vom afla deloc.

Rămânând însă în registrul logic propus de Ramona Olteanu și însușit imediat de Liviu Dragnea, ar trebui ca pesedista care a propus această ierarhizare ”revoluționară” să aibă niște merite în plan politic și administrativ, care să o recomande pentru o poziție fruntașă pe listă.

Astfel de reușite nu există la un mod vizibil, așa cum s-a întâmplat cu firma familiei consilierei, care a primit contracte cu statul fără număr. Dacă luăm acest aspect drept criteriu de ierarhizare, e limpede că Ramona Olteanu ar trebui să ocupe o poziție fruntașă. Mai ales că are și susținerea lui Liviu Dragnea, și el un abonat al contractelor cu statul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *