Liste şi criterii noi pentru repartizarea blocurilor ANL, într-un oraș timișean

blocuri ANL 1

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că la nivelul executivului local s-a decis refacerea listelor pentru închirierea locuințelor din cele două blocuri ANL aflate în prezent în construcție, cât și din blocurile ANL de pe Panait Cerna, unde există spații locative disponibile, în momentul de față.

Totodată vor fi actualizate și condițiile care trebuie îndeplinite de cei care vor să locuiască în blocurile ANL.

“În luna mai, anul viitor, se vor da în folosință primele 30 de apartamente, cu două camere, din primul bloc construit, în prezent, prin programul ANL, pe strada Țe­să­tori, în spatele Stadionului Tineretului.

Apoi vor urma și apartamentele din cel de-al doilea bloc ce se construiește, tot cu 30 de apartamente.

Pentru asta trebuie să pregătim din timp criteriile de acordare a unui apartament, ce vor fi modificate pentru a îndeplini noile prevederi legislative privind chiria.

De asemenea vom reface lista de cereri, care a fost epuizată.

abonamente noiembrie

Am avut 200 de cereri depuse, dar pentru că unii nu mai au vârsta, alții și-au cumpărat locuințe, ori au primit moșteniri sau nu mai locuiesc la noi în oraș, datele nu mai sunt de actualitate.

Ce nu se schimbă este vârsta, limita rămânând tot la 35 de ani.

A­partamentelor noi din cele două blocuri în construcție, cu câte 30 de apartamente fiecare, repartizate pe două scări de 15 apartamente se vor adăuga și spațiile locative din blocurile ANL 1 și 2 de pe Panait Cerna, unde sunt cinci garsoniere libere”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

La cele două blocuri ANL ridicate pe strada Țesători, constructorii au ajuns cu lucrările la nivelul etajului doi, iar în primăvară viitoare este preconizată finalizarea la cheie a primului bloc.

 

redesteptarea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *