Lista provizorie a candidaților PNL Timiș la Parlament

PNL Timiș este foarte aproape de a finaliza lista candidaților la alegerile din 6 decembrie.

Forul primarilor filialei, structură foarte puternică în cadrul PNL Timiș, a desemnat ordinea pe listele de la Senat și Camera Deputaților.

Astfel, Alina Gorghiu va deschide lista de la Senat, urmată fiind de omul de afaceri Ionuț Gaiță.

La Camera Deputaților, primele două poziții sunt ocupate de deputații în funcție Marilen Pirtea și Ben-Oni Ardelean, urmați de Cosmin Șandru (președintele organizației de tineret), Petru Roman (primarul orașului Deta) și Claudiu Chira. Urmează ca lista să fie trecută prin Biroul Politic Județean, unde nu sunt excluse unele surprize, chiar dacă primarii au un rol însemnat.

De remarcat, absențele lui Ovidiu Drăgănescu și  Sorin Supuran, credițați de unii cu șanse la locuri eligibile, însă neagreați de edilii PNL Timiș. BPJ va decide joi lista finală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

8 Comments
O pensionara 15 octombrie 2020
Individa asta nu are bun simt ,daca ar avea ar pleca la Tecuci, dar acolo ce sa roada? Dr agi timiseni nu mai votati vinituri
JEAN VALJEAN 14 octombrie 2020
poate că joi in bpj se mai schimbă ceva si sunt agreati banătenii o.draganescu și supuran, doi liberali autentici si bataiosi...altfel, votul meu va fi ANULAT. NU MERITĂ DEPLASAREA LA SECTIA DE VOTARE...IN PLINA PANDEMIE!
ghiocel trandafir poanta 14 octombrie 2020
dacă pe lîngă moldoveanca asta de gorghiu autoarea legii pentru corupti să facă puscărie acasă în vilele lor opulente mai apare si moldoveanu predoiu încetinitorul .să vă voteze dracu dragi liberali .chiar santiti căzuti în cap. băi nica nu fi lingău ce caută individa asta în timis gorghiu prima pe listă. regret profund că te-am votat. păi între ea si prof robu e o diferentă ca de la cer la pămînt. încă odată să vă voteze dracu.
radu 14 octombrie 2020
Gorghiu ? Ii din Sacalaz, din Gotttlob? Ii macar de dincoace de Orsova? :(
nu-i bai 14 octombrie 2020
Alin ai dovedit ca nu ai cojones, votul familiei mele merge altundeva
Aprodu 13 octombrie 2020
Iarasi Alina Gorghiu? Mare greseala faceti. Se repeta scenariul din 2016 .
Beni 13 octombrie 2020
Iar repetati greseala cu Alina Gorghiu în Timiș?