Liderul PPE, Manfred Weber, îl susține pe Nicolae Robu la Primăria Timișoara (P)

Liderul PPE, Manfred Weber, îl susține pe Nicolae Robu la Primăria Timișoara (P)

Manfred Weber, președintele PPE și unul dintre cei mai puternici oameni politici din Europa, îl susține pe Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL, la funcția de primar al Timișoarei.

Weber a transmis un mesaj video în care și-a arătat susținerea pentru Nicolae Robu în cursa pentru Primăria Timișoara. Clipul a fost difuzat în cadrul evenimentului de lansare a Programului de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara, la care au participat peste 1.000 de susținători ai lui Robu.

„Cu Nicolae Robu la Primărie, Timișoara a prosperat! Infrastructura, dezvoltarea economiei, promovarea inovației și a tehnologiei, peisajul cultural și calitatea vieții sunt doar câteva dintre realizările lui Nicolae Robu în calitate de primar. Planurile lui pentru viitorul Timișoarei sunt ambițioase, iar angajamentul pe care și-l ia acum vă va transforma orașul, dragi timișoreni, într-unul vibrant și înfloritor. Mă bazez pe dumneavoastră să alegeți competența și experiența, să alegeți transformarea pozitivă pentru Timișoara! Mă bazez pe susținerea dumneavoastră pentru Nicolae Robu la Primărie!”, este mesajul liderului PPE, Manfred Weber, pentru cei prezenți în sală și pentru cetățenii Timișoarei.

 

La evenimentul de lansare a Programului de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara de sâmbătă, 20 aprilie 2024, au participat: Vasile Blaga, președintele interimar PNL Timiș, europarlamentarul Cristian Bușoi, președintele interimar PNL Timișoara, Marilen Pirtea, deputat PNL și rectorul Universității de Vest din Timișoara, Ionuț Gaiță, directorul de campanie al lui Nicolae Robu, Alfred Simonis, președintele PSD Timiș și președintele Camerei Deputaților, și Sorin Ionescu de la PSD, care deschide lista candidaților social-democrați la Consiliul Local Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *